Följ Antikladan på Facebook

)
♥ ♥ ♥

måndag 27 september 2010

Antikladan fylls på!

Hej alla goa och glada, nu har vi varit hos olika grossister i Nederländerna och
fått hem en mängd nya roliga saker, en skön blandning av nytt och replikor som man vanligtvis inte ser i andra butiker.

Stor ny laddning och sortering på metallskyltar i retro, nostalgi och med olika Betty Boop motiv. Plåtaskar samt fina askar som ser ut som gamla antika böcker (bokskrinen - en storsäljare).

Nytt för hösten, då man gärna vill tända ljus och krypa upp i sängen el soffan är: Kuddar.
Vi har bl.a. köpt in allt från läckra Prydnadskuddar som svarta med strass, andra eleganta i olika uttryck allt i jordiga färger: svart, brun, grå och senapsbeige till grova i säckväv med läckra franska tryck, samt ljuvliga kuddar i grovt linne och spets, som passar Dig som gillar Shabby-Shic stilen samt fina lavendelpåsar i olika design från Provence. Våra glittriga damer, figuriner i 20-talsstil, med långa klänningar i svart och guld är åter här.
Vidare har vi fått in ett fåtal av de populära nytillverkade rokokostilmöblerna i silver och svart bl.a, här talar vi riktig kitch..
Hund i krom, nostalginycklar och en stor laddning med mindre vita patinerade askar och skrin mm i Shabby Shic-stil. Vi har fyllt på med Prickiga saker och annat till köket, och en hel del annat kul.

Annars har vi bland det gamla och antika fått in massor av saker, porslin och möbler, små roliga 50-tals möbler och prylar med känd och okänd Design...
Vi har fått i ett fräckt äldre större skåp från svensk verkstadsindustri (industridesign) samt några nytillverkade helfräcka skåp i plåt (också i industridesign-stil).

Det bästa och fräckaste blir snabbt sålt, så Johan jagar hela tiden efter nya saker att fylla på med till veckosluten (50-tal och antikt mm på olika auktioner)... Så att alla ska kunna finna något speciellt.


Varmt Välkomna
//Antikladan


Reggad på Commo.se
Blogglista.se
Bloggparaden

bloggar

ÖNSKELISTAN: Vad ska Antikladan erbjuda mer av?

Vi vänder oss till Esteter och Sakletare som inte vet vad de vill ha, som vill bli förförda och berörda.. Vi kan erbjuda ett Urval av Unika Ting, Antikt, Gammalt, Shabby Chic och Nytt - allt samlat på ett ställe. Välkommen till ett spännande utflyktsmål: Antikladan i Lilla Edet - där det mesta är handplockat och utvalt med mycket kärlek och ett varmt leende. Vårt sortiment ska spegla det goda i livet, det som skänker glädje. Det kan finnas besjälade ting, vi är glada om vi kan förmedla sådana.