Följ Antikladan på Facebook

)
♥ ♥ ♥

tisdag 16 november 2010

Antikladan håller Öppet på självaste Juldagen och Annandag Jul som i år (2010) infaller på lördag & söndag samt Nyårsdagen 1 jan 2011!!

Vi har ju lovat att hålla öppet alla lördagar & söndagar - året om. Så nu blir det Öppet på självaste Juldagen och Annandag Jul som infaller just på en lördag och söndag. "business as usual" som det kallas..

Passa på att ta en utflykt mellan den goda maten, ta med er släkt och vänner. Lite luft, en bensträckare ett litet äventyr, det är bra för aptiten. ;-)
Och Du som kanske har svårt att komma ifrån - Nu har Du ju oxå chansen att besöka ett lite annorlunda ställe. Det är kul att besöka Antikladan - även om man inte handlar, tycker många. Finns mycket intryck, det blir lite som att rensa sinnena, ett äventyr eller som en meditation som en kund beskrev det...

Ha det så Gott ♥
- och letar Du efter något speciellt, något unikt, något med själ (dock ej cigarrer) så glöm inte att kika in hos Antikladan innan jul, om Du tänker julklappar.


JULKLAPPSTIPS - Budget - en ny men ändå "antik" sak.
Vi har med stor succé köpt in nya fina skrin som ser precis ut som vackra antika inbundna böcker i läder, de finns i olika storlekar från 95 kronor. Lägg något personligt i boken, skriv ett par rader eller lite poesi om varför Du tycker så mycket om den Du uppvakta på ett fint kort och lägg i, så har Du en speciell gåva.
Man kan också lämna en slant i boken, om man har svårt att välja det rätta, det blir ju ett väldigt tjusigt paket. Det är många vill använda dessa bokskrin till att förvara sina fjärrkontroller i, och en tjej ville ha vackra smycken i sina... Bara fantasin sätter gränserna.

(By the way: En kund hade tidigare köpt en likvärdig i Göteborg för över dubbla priset. Vi köpte in via direkt av en importör/grossist i Holland, och med mindre mellanled kan vi betala mindre och sälja till snällare pris. Reservation för slutförsäljning, för intresset är större än vad vi hade räknat med. De är ju så dekorativa och funktionella - verkligen prisvärt.)

JULKLAPPSTIPS - Modern Design
Kanske hittar Du något som tilltalar esteten?
Det kommer och går olika fina saker och möbler från kända formgivare här i Antikladan... Möbler och porslin bl.a.

TÄNKVÄRT INFÖR JUL:
Läs mer:
ANTIKLADAN på Facebook


Och Du!
- i år 2011 har ANTIKLADAN Även öppet på Nyårsdagen 1 jan 2011!
Ha det Gott!
♥ ♥ ♥

ÖNSKELISTAN: Vad ska Antikladan erbjuda mer av?

Vi vänder oss till Esteter och Sakletare som inte vet vad de vill ha, som vill bli förförda och berörda.. Vi kan erbjuda ett Urval av Unika Ting, Antikt, Gammalt, Shabby Chic och Nytt - allt samlat på ett ställe. Välkommen till ett spännande utflyktsmål: Antikladan i Lilla Edet - där det mesta är handplockat och utvalt med mycket kärlek och ett varmt leende. Vårt sortiment ska spegla det goda i livet, det som skänker glädje. Det kan finnas besjälade ting, vi är glada om vi kan förmedla sådana.