Följ Antikladan på Facebook

)
♥ ♥ ♥

torsdag 30 december 2010

PÅFYLLT med 60-talsmöbler och vitmålade antika "nypatinerade" Shabby Chic möbler! GOTT NYTT ÅR önskar Antikladan

Påfyllt med fina 60-talsmöbler i teak mm och retromöbler från olika tidsåldrar, formgivare och design, bl.a litet nätt Wegner-bord och Mogensen-bord och buffé i palisander/jakaranda samt nymålade och "nypatinerade" antika Shabby Chic möbler (lantliga fina möbler) och porslin bla Blå Eld och spännande kuriosa och ting för ögonfröjd mm.

Vi tackar för det gångna året och önskar alla Vänner/Kunder ett riktigt Gott Nytt År.

ISKALLT på sina ställen i ladan!
TÄNK PÅ: Ha varma skor, och minst dubbla par byxor på, inför Ditt besök hos oss, vissa rum är väldigt kalla... Vi varnar köldkänsliga personer just nu i denna extrema vinterkyla.. *


PS. Ingen har väl missat att Antikladan i år har öppet på Nyårsdagen då det infaller på vår ordinarie öppettid: en lördag? Öppet som vanligt lördag 1/1-2011 och söndag 2/1-2011 kl 12.00-17.00. Varmt Välkommen!

Fotnot *
vi försöker värma allt vad vi kan i Antikladan; med blandade metoder såsom med Gasol, Fotogen, El, Luftvärmepumpar, åkarbrasor bl.a. Och ibland ryker propparna pga överbelastning så ha gärna med en ficklampa ifall Du lätt blir mörkrädd, el har dålig balans.
(Antikladans gamla hönshus har vi inte möjlighet att få så varm, och i lilla boden mittemot är det ingen värme alls, utan som i en frys. Men i stora Antikladan är det hyfsat och man kan värma sig vid fotogenkaminerna och så bjuder vi på varm dryck).
Tips utöver alla andra som tillhandahålls via meterologer m. fl ha två par benvärmare runt handlederna (och gärna också fotleder) - det värmer jättegott, och Alltid något runt halsen.

ÖNSKELISTAN: Vad ska Antikladan erbjuda mer av?

Vi vänder oss till Esteter och Sakletare som inte vet vad de vill ha, som vill bli förförda och berörda.. Vi kan erbjuda ett Urval av Unika Ting, Antikt, Gammalt, Shabby Chic och Nytt - allt samlat på ett ställe. Välkommen till ett spännande utflyktsmål: Antikladan i Lilla Edet - där det mesta är handplockat och utvalt med mycket kärlek och ett varmt leende. Vårt sortiment ska spegla det goda i livet, det som skänker glädje. Det kan finnas besjälade ting, vi är glada om vi kan förmedla sådana.