Följ Antikladan på Facebook

)
♥ ♥ ♥

fredag 28 januari 2011

ANTIKLADAN fick ingen Guldbagge i år! Får Du en?

Man blir inte en Bergman, genom att använda en mobiltelefon och glida omkring i Antikladan. :-) Vi tycker det är kul, men vi anser, vi kan inte det här så där optimalt. Vi vet att det finns många som är jätteduktiga och mer vana vid att filma, så vi tänkte anordna en Tävling till Våren, då vi har fyllt på lite mer. (Nu är det så utplockat tycker vi, men kunderna tycker allt det finns en del - men alla Design-grejor, stringhyllor har sådan strykande åtgång, och det är ju inte bara att ringa och beställa - det vet Ni ju.)

Vill Du veta mer eller se Kortfilmen: "ANTIKLADAN i Lilla Edet - Industridesign & Retro mm" som aldrig nominerades så gå in på Antikladan på FaceBook
Och om det en dag;
blir riktigt många som "gillar" Antikladan på Facebook (och förhoppningsvis IRL oxå)
så kommer vi skicka ut exklusiva erbjuanden till alla Er.

PS Kommer Du till helgen, finns det säkert något som tilltalar Dig; Retro, Nytt el Antikt - Du väljer.
Kram från Antikladan

SNART ÄR DET VÅR!!

ÖNSKELISTAN: Vad ska Antikladan erbjuda mer av?

Vi vänder oss till Esteter och Sakletare som inte vet vad de vill ha, som vill bli förförda och berörda.. Vi kan erbjuda ett Urval av Unika Ting, Antikt, Gammalt, Shabby Chic och Nytt - allt samlat på ett ställe. Välkommen till ett spännande utflyktsmål: Antikladan i Lilla Edet - där det mesta är handplockat och utvalt med mycket kärlek och ett varmt leende. Vårt sortiment ska spegla det goda i livet, det som skänker glädje. Det kan finnas besjälade ting, vi är glada om vi kan förmedla sådana.