Följ Antikladan på Facebook

)
♥ ♥ ♥

torsdag 21 juni 2012

OBS! NY infart till Antikladan på E45 ♥





OBS! Vi har en Ny infart - kommer Du från Göteborg är det ca 200 m framför den gamla (intill numera avstängda busshållplatsen Blixered). Håll Utkik efter cointaners och flaggor med namnet STRABAG - sväng in här - runda byggarbetsplatsen - följ skyltarna - åk längs med bakom Antikladan - och sväng in på Parkeringen..

FRISK LUFT - vid borden och runt gården
Rökfri gård. Rökning endast tillåten Nere vi Parkeringarna.

VOVVAR - välkomna
Lugna och rumsrena hundar är varmt välkomna in i butiken.

BARN - titta försiktigt
Var uppmärksamma på era barn, då det är ojämna golv i ladan. Det finns mycket varor, porslin, glas mm, så låt gärna barnen leka, busa, tjoa och springa utanför, och titta försiktigt inne i lokalerna.

VUXNA - Eftertanke
Vi bjuder på kaffe (Gevalia pulverkaffe) el te, vänligen släng mugg i papperskorg. Vi har sorterat och ställt var sak på sin uttänkta plats. Titta och känn gärna - och ställ tillbaka på samma plats. Har Du glömt var eller t.ex ångrat en vara/varor Du tänkt köpa - vänligen lämna in dessa i kassan, så kan Johan klara att underhålla butiken själv, vilket påverkar den snälla prissättningen.

Win-Win
Fasta Priser - som är satta med ♥

Varmt Välkomna.


Vi har öppet på Midsommardagen samt Lördagar och Söndagar 12-17 - hela året. ANTIKLADAN - Ditt weekendnöje! ♥



SE Stor Video på Facebook länk ovan
- eller i vår fristående blogg: med namnet: Antikladan i Lilla Edet

ÖNSKELISTAN: Vad ska Antikladan erbjuda mer av?

Vi vänder oss till Esteter och Sakletare som inte vet vad de vill ha, som vill bli förförda och berörda.. Vi kan erbjuda ett Urval av Unika Ting, Antikt, Gammalt, Shabby Chic och Nytt - allt samlat på ett ställe. Välkommen till ett spännande utflyktsmål: Antikladan i Lilla Edet - där det mesta är handplockat och utvalt med mycket kärlek och ett varmt leende. Vårt sortiment ska spegla det goda i livet, det som skänker glädje. Det kan finnas besjälade ting, vi är glada om vi kan förmedla sådana.