Följ Antikladan på Facebook

)
♥ ♥ ♥

torsdag 2 december 2010

Kaos, trångt i Antikladan - lite för välfyllt - men mer att välja på.


Nu börjar det bli för mycket inkommande gods och det är svårt för Johan att ställa iordning det snyggt.

Hoppas Ni har överseende med lite kaos i butiken och att det kan vara väldigt trångt i ladan på sina ställen. Det positiva är att det finns massor att välja på just nu bl.a av teakmöbler från 60-talet med olika design, några stringhyllor (ni köper ju alla vi får in så vi hinner aldrig bunkra upp ;-) )samt så fylls det på med vackra gamla vita möbler (nymålat och slipade så de ser nötta ut av - "Shabby Chic by Johan Engberg"). Flera har trott att de är nytillverkade för att de är i så fint skick, men de flesta är från 1800-talet i massivt trä, och några från 1900-talets första hälft. Dvs antikt och gammalt fast anpassat för den moderna smaken med ljus som preferens. Fråga gärna om hur gammal just dina favoritmöbler i Antikladan är.

Vi har även handlare som köper dessa vita möbler och de betalar samma som Ni fast de ska sälja vidare, så det kan löna sig att ta en liten omväg ifall Ni bor långt ifrån för att köpa direkt från Johan. Han målar så han är oftast alldeles vit av slipdamm. Trodde Ni sett en levande staty i Trollhättan el Lilla Edet? Lugn det kan det bara vara Johan som varit i farten..

Vi har även fått in massor av mindre saker, porslin, prydnadsaker, belysning från 60-talet och massor som lämpar sig som julklappar och nyårsgåvor... Den som kommer få se vad.

Ja snön ligger kvar, så tidigare inlägg om snö gäller...

Läs mer från Antikladan på
ANTIKLADAN PÅ FACEBOOK
(där har vi bland annat lagt ut goda recept och annat smått och gott som vi bara publicerar på Facebook, när vi fått tillräckligt många fan kanske det kommer erbjudanden... Vi får se..)
Om Parkering och Info om reservutfart, genomfart

Hej så länge! Vi syns på lördag!
Antikladan

PS. I dessa dagar innan jul, är det många barn som lämnar önskelistan till tomten - men Du vet väl att även Du som vuxen kan önska allt, precis allt... Kärlek Hälsa Framgång harmoni osv... och varför inte även en sak från Antikladan?


♥ ANTIKT- NYTT- 50-TAL 60-TAL SHABBY CHIC samt loppis 1000m2 ♥
.

ÖNSKELISTAN: Vad ska Antikladan erbjuda mer av?

Vi vänder oss till Esteter och Sakletare som inte vet vad de vill ha, som vill bli förförda och berörda.. Vi kan erbjuda ett Urval av Unika Ting, Antikt, Gammalt, Shabby Chic och Nytt - allt samlat på ett ställe. Välkommen till ett spännande utflyktsmål: Antikladan i Lilla Edet - där det mesta är handplockat och utvalt med mycket kärlek och ett varmt leende. Vårt sortiment ska spegla det goda i livet, det som skänker glädje. Det kan finnas besjälade ting, vi är glada om vi kan förmedla sådana.